Hacıoğlu lezzet yolculuğuna 1965 yılında Hacıoğlu ailesinin geleneksel tatlar sunan bu küçük dükkanında basladı. Hacıoğlu ailesi büyüklerinin başlattığı bu girişim bir kuşak sonra bu küçük dükkanin 100% Türk sermayeli bir gıda devi olmasına yol açtı.

HER YIL BÜYÜYEN HER YIL GELİŞEN BİR MARKA Hacıoğlu restoranları, Hacıoğlu ailesinin kebap ve lahmacunda özel bir lezzet anlayışından doğdu. 1965 yılında Bursa'da başlayan bu lezzet arayışı, bugün artık yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk hazır yiyecek sektöründe dev bir markaya dönüştü.

Kuruluşunun ilk yıllarında klasik lahmacun ve kebap restoranları şeklinde hizmet sunan Hacıoğlu. 1993 yılında "lahmacunda hızlı servis"e geçerek dünyada bir ilki gerçeklestirdi. Hacıoğlu, 1993 yılında yaptığı bu atılımla, fast food sistemini geleneksel Türk damak tadı ile bütünleştirdi. Yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde Hacıoğlu, franchising sistemi ile büyümeye yöneldi ve kısa sürede Hacıoğlu markası,Türkiye'nin bir çok bölgesinde açılan mağazalarla bir lezzet zincirine dönüştü.

Çalışmaların titizlikle sürdüğü bu süreçte Hacıoğlu, mağaza mimarisi, teknik kapasite, makine ve ekipman parkını geliştirdiği gibi, ürün yelpazesini de zenginleştirdi.

Baslangiçta lahmacun ayran ve mesrubattan olusan ürün yelpazesi, ilerleyen yillarda; peymacun (patentli ürün), piliç döner, et döner, soslu kanat, lezzet topu(patentli ürün), patates kizartmasi, salata gibi ürünlerle çesitlendirdi. Hacioglu restoranlarinda ayrica; burma kadayif, firin sütlaç, dondurmali kadayif, dondurma seçenekleri ve kahvalti saatlerinde pogaça, börek ve su böregi bulunmaktadir.

Hacioglu 1997 yilinda dünyanin ilk Türk arabaya servis restorani olan Süreyyapasa Hacioglu'nun açilmasiyla bir ilki daha gerçeklestirmistir.

Hacioglu, restoranlarinda kullandigi makine parkini, yüksek teknoliye sahip modern ekipmanlarla sürekli güncelleyerek, ürün ve hizmet kalitesini daima yüksek tutmaktadir.

SÜREKLI BÜYÜYEN BIR GIDA DEVİ 100% Türk sermayeli bir fast food zinciri olan Hacioglu, Sürekli büyüyen bir gida devidir. 1993 yilindan itibaren hizli ve saglam bir büyüme trendi içine girmistir. Hacioglu hali hazirda Istanbul'dan Ankara'ya Konya'dan Balikesir'e Samsun'dan Antalya'ya kadar 11 farkli ilde onlarca restorani ile geleneksel tatlardan yola çiktigi genis lezzet yelpazesi ile müsterilerine hizmet veriyor. Türk mutfaginin farkli damak tatlarini hizli servis ilkeleri ile bütünlestiren ve geleneksel tatlari koruyarak yepyeni ürünler gelistiren Hacioglu, bu yenilikçi yaklasimla piyasadaki rekabet gücünü sürekli biçimde arttiriyor.

Hacioglu 1500ün üzerinde çalisani ile müsterilerine en son kalite ürünü, yüksek kalite hizmet anlayisi ile sunma kivancini duyuyor.

MARKA DEGERI ARTIYOR

YILLIK 2.000.000 USD LIK REKLAM YATIRIMI Hacioglu kendisini büyük kitlelere tasiyan ve marka degerini sürekli arttiran en önemli unsurlardan birinin reklam faaliyetleri oldugunu bilmektedir. Bu amaçla, periyodik olarak ulusal televizyon kanallarina bant ve kusak için reklamlar verilmekte, birbirinden cazip kampanyalar tüketiciye duyurulmaktadir. Metro, alisveris merkezleri, ido gibi kamuya açik alanlarda da reklam faaliyetleri sürekli devam etmektedir. Masa üstü yayin kapsamina giren afis, dergi-gazete ilanlari, menü ve fotograf çalismalari da profesyonel bir ajans isbirliginde Hacioglu Reklam Departmani tarafindan yürütülmektedir.